, 10:50  |  Družba

V Apparatusu tudi Grega Repovž

Na podcastu novinarja Anžeta Tomića Apparatus, kjer so zbrani pogovori z »legitimnimi člani družbe«, se je znašel tudi intervju z odgovornim urednikom Mladine Grego Repovžem. Govoril je o tem, kako je prišel na Mladino, o prenovi spletne strani in njenem življenju, o njegovem vladnju na Mladini. Pa še malo o plagiatorstvu, K4, protestih …

Na tedenskem podcastu Anže Tomić govori z ljudmi, ki so postali zanimivi zaradi svojega dela. Tomič, sicer tudi novinar računalniške revije Monitor, vsak pogovor naveže na orodja, ki jih intervjuvjanci uporabljajo pri svojem delu, torej na programsko in strojno opremo. »Nova epizoda pride ven vsako sredo in na podcast se je mogoče naročiti preko RSSja in iTunesa," pove Tomić. Njegov podcast se na slovenskih iTunsih redno pojavlja med desetimi najbolj obiskanimi podcasti, nove sredine objave pa se redno uvrščajo na prvo mesto.

Intervju z Grego Repovžem lahko poslušate tukaj.

Na Aparatusu lahko poslušate pogovor s še dvema našima avtorjema: Juretom Forstneričem in Boštjanom Napotnikom.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.