, 20:00  |  Družba

ALTERNATIVE so!

© David Krančan

Izšla je nova številka Mladinine posebne izdaje ALTERNATIVE, ki prinaša sveže, aktualne in argumetirane prispevke k razumevanju časa izpod peres triindvajsetih eminentnih oziroma prominentnih filozofov in filozofinj, zgodovinarjev in zgodovinark, sociologov in sociologinj, politologov in politologinj, ekonomistov in ekonomistk ter znanstvenikov in znanstvenic.

Kako ocenjujejo slovensko sedanjost in kje vidijo slovensko prihodnost? Kakšne poglede na Slovenijo delijo intelektualci mlajše generacije? Kakšne so aprilske teze? Zakaj je smrt mrtva? Katere so zamujene priložnosti? Gre za krizo v kapitalizmu ali za krizo kapitalizma? To in še mnogo več v najnovejšem zborniku izvirnih besedil najvidnejših imen slovenske misli za kakovostno intelektualno razgibavanje med prvomajskimi prazniki. Jesenska izdaja Mladininih ALTERNATIV je namreč pri bralcih naletela na izjemen odziv, zato smo v uredništvu pripravili tudi spomladansko izdajo - ki bo odslej stalnica.

© Arhiv Mladine

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.