Peter Petrovčič

 |  Mladina 44  |  Politika

Pravi dec

Življenje Pavla Ruparja je en sam velik tobogan. V kratkem se bo začasno vendarle nekoliko upočasnilo, saj gre nekdanji poslanec SDS za leto dni v zapor.

Pavel Rupar na volitvah za župana Tržiča leta 2006

Pavel Rupar na volitvah za župana Tržiča leta 2006
© Borut Peterlin

»Poslanki Širca in Potrata izjavljata take grdobije na račun tistih, ki drugače mislijo, da bi jima odredil obvezni zakonski pregled mednožja, da bi ugotovil, katerega spola sploh sta.« Ja, Pavel Rupar je znan kot neotesan, populističen, grob človek. Za druge pa je pravi dec: številnim obsodbam zaradi zlorabe funkcionarskega položaja navkljub je bil še na zadnjih lokalnih volitvah v rodnem Tržiču izvoljen za občinskega svetnika. Naslednje lokalne volitve utegne dočakati v zaporu, saj je bil pred dnevi pravnomočno obsojen na leto dni zaporne kazni.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.