Ustavni sodniki z agendo

Pa se je le našel nekdo z razumom in pogumom, Mladina z Grego Repovžem. Ustavne sodnike je poimenoval s pravim imenom – navadni politikanti! In posledično sostorilci neoliberalne politike, ki Slovenijo peha proti dnu Evrope.

Saj še premoremo razumnike - ne mislim tistih, ki se tako oklicujejo. Človek se razveseli ko v današnji tekmi, kdo se bo bolj prilizoval EU in Ameriki in posledično podpiral ali mirno zrl v zrak ob razprodaji Slovenije, prebere iskren trud Janka Lorencija, ki budi upanje, da ga bo pa kdo le »uslišal«. Če politike s težavo še razumem, (pritisk trojke, lastno preživetje, domači izdajalci /= razprodajalci/) nikakor tega ne zmorem za medije. Saj vas narod vendar hrani in vas bo še bolj, če mu boste pomagali ohraniti temelj temeljev države, gospodarstvo! Kaj se vendar prilizujete zdaj temu, zdaj onemu; ko bo vse premoženje zapravljeno, boste tudi vi padli v tretjerazredno družbo brez razvoja, kot pravi Lorenci in v bedo vseh vrst (še bolj boste morali ubogati!).

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.