UT

 |  Kultura

Prihaja nadaljevanje Pravega detektiva

Prvi sezoni HBOjeve nadaljevanke Pravi detektiv (True Detective), ki jo je bilo mogoče spremljati od januarja do marca letos, sledi nadaljevanje. Ker je bilo že od začetka jasno, da bo v novi sezoni krmilo prevzela druga ekipa, so se v različnih virih pojavljala ugibanja o novi igralski zasedbi. Več>>

Sicer še neuradne informacije – nihče izmed naštetih še ni podpisal pogodbe – pravijo, da naj bi vloge preiskovalcev prevzeli Colin Farrell, Taylor Kitsch in Elisabeth Moss, lik antagonista nove sezone pa naj bi ustvarjalec serije Nic Pizzolatto namenil Vinceu Vaughnu. Serija se bo nadaljevala v izmišljenem kalifornijskem mestu, kjer omenjene protagoniste čaka preiskava brutalnega umora tamkajšnjega mestnega veljaka. 

Preteklo sezono priljubljene nadaljevanke sta v vlogah detektivov zaznamovala Woody Harrelson in Matthew McConaughey. Slednji je za svoj nastop prejel dve nagradi, serija pa je bila nominirana v več kategorijah za letošnjega emmyja.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.