Rolanje po sceni

Postavitev bodeče žice se zdi Ludi A Mili in NSi pomanjkljiva rešitev. (za kakovostno zaščito bi radi v muro, sotlo, kolpo in kanal svetega odorika naselili krokodile press)

Novice iz Noriškega kraljestva: Kraljevič je vse bolj zadovoljen s Cmerarjem. (na mejo je pripeljal policijo bratskih hunov press)

Zoran Janković je z obžalovanjem sprejel odločitev vlade, da pohod ob žici okupirane Ljubljane nadomesti s hojo ob žici ograjene Slovenije. (na bodeči strani alp press)

Zvesti Cmerar je podprl Junkerjev predlog, da tudi Luksemburg sprejme begunce. (a le tiste, ki potrebujejo znižano davčno stopnjo press)

Po izjavi obrambne kolegice, da vojaki »pomirjajo«, si ministrica za zdravje obeta velik prihranek – zdravniki bodo namesto pomirjeval predpisovali obisk vojaške osebe. (na oklepnikih in z osebno oborožitvijo kot za pomiritev beguncev press)

Tonko in Tanko že v prvi fazi priprav na referendum proti istospolno usmerjenim nista samo poglobila vzajemnega razumevanja, ampak sta se iskreno vzljubila. (primc teme je zaskrbljen, ker se govorice, da se bosta na skrivaj vzela, kar ne poležejo press)