uredništvo 

 |  Družba

Najbolj brano: Gangnam Style

© Stiftelsen / Flickr

Te dni se ponovno bere zapis, ki ste ga izbrskali iz arhiva. Po slabem letu je po spletu vnovič zaokrožila kolumna Gangnam Style, ki jo je naspisal N'toko, v kateri opisuje "nekaj osvobajajočega", ko nisi več blagajničar, temveč stranka. "Skrivnosten občutek moči gre skozi tvoje telo, ko k tebi priteče natakar ali ko se okoli tebe suka ustrežljiv prodajalec. Sem nekdo! Vikajo me! Strežejo mi, torej nisem na samem dnu! Morda si večina 30-letnikov res ne more kupiti stanovanj in avtov tako kot starši, lahko pa si privoščimo kavo v finem kafiču, kakšen Ryan Air izlet v bližnjo metropolo, obleko iz Zare ... " piše N'toko. 

Kolumno si lahko v celoti preberete tu

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

Pisma bralcev

  • Zala Rihar

    Gangnam Style

    Zadnje čase sem v zelo senzibilnem obdobju-čisto verjetno je, da me zezajo hormoni. V družini sestra velja za odličnega intelektualnega pisca vsebin, pa sem se kljub svojem pomanjkanju samozavesti na tem področju odločila, da ta članek pa res komentiram oziroma si ne prislužujem te časti, da ga prekomentiram (kdo pa sem jaz?!?), vendar le podprem pisca (N"Toko) in revijo Mladina, ki me posredno od staršev spremlja... Več