MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Tonko in Tanko sta ugotovila, da je za sranje – beri »onesnaževanje s fekalijami« - pred Bernardinom odgovorna Meščeva Levica. (izdala jih je na obali vihrajoča rdeča zastava press)

General Glanzkopf je Madžarom za milijon in pol prodal Demokracijo in Novo24 TV. (alternativna resnica bo neustavljivo pljusknila vse do zakarpatja press)

Luda a Mila pridobiva visoko podporo za predsedniško kandidaturo med posebno lucidnimi državljani s stalnim bivališčem, nastanjenimi v Polju, Begunjah, v Idriji in Ormožu. (navdušujeta jih oba dela njenega imena press)

Kahla Ehjavec je Srbiji ponudil strokovno pomoč pri uvedbi arbitraže za določitev meje na liniji: Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica. (slovenija bo dobila teritorialni stik z veliko srbijo na kolpi in rječini press)

General Glanzkopf je z razlogom zavrnil nedavno popotovanje na vlaku brez voznega reda ob proslavi 160 obletnice neobstoječe proge Dunaj Trst. (njegovi železničarji vojščaki so jo ukinili pred desetimi leti press)

Saudska Arabija je ostro protestirala pri slovenski vladi zaradi umika kandidature Boštjana M. Zupančiča za Svet za človekove pravice pri OZN. (računali so na klenega vahabitskega branitelja moških pravic pred vse bolj nadležnimi ženskami press)