Saša Eržen

 |  Mladina 32  |  Kultura  |  Hudo

Ta-ta

Brisačni nedrček

Erin Robertson se je odpravljala na prvi zmenek. Bilo je poleti, klimatska naprava v njenem losangeleškem stanovanju je bila pokvarjena in Erin bi, ko je prišla iz kopalnice, lahko takoj stopila nazaj pod tuš, tako močno se je potila, še zlasti pod prsmi. Pod prsi je poskusila zatakniti vpojno majico, pa krpe, posipala se je z otroškim pudrom in celo na zmenku razmišljala le o tem, kako učinkovito popivnati pot. Ponoči jo je končno prešinila zamisel, s pomočjo videov na spletu se je naučila šivati, uničila vse svoje brisače in nazadnje ustvarila samostoječo brisačo za prsi, ki učinkovito popivna pot, medtem ko ta nastaja. Ta-ta towel, kot se brisačni nedrček izvorno imenuje, nima namena nadomestiti klasičnih nedrčkov, je le njihova vpojnejša različica za domačo rabo. Še posebej razveseljuje tiste z obilnejšim oprsjem, sicer pa je na voljo v treh različnih velikostih. Narejen je iz dveh plasti, in ker je vanj vpeljana elastika, ga je mogoče prilagajati. Svoj izdelek je Robertsonovi uspelo patentirati, povpraševanje pa je tolikšno, da je treba na naročeni nedrček čakati tedne, če ne celo mesece.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.