Petra Tihole

 |  Mladina 33  |  Kultura  |  Dogodki

Mladi levi, več lokacij, Ljubljana

18/08—27/08

Zasledovalci sreče

Zasledovalci sreče
© Andrej Lamut

Prestolnico bodo ob koncu poletja kulturno že dvajsetič okrepili Mladi levi. Letošnji mednarodni sodobnoplesno-gledališki festival bo odprla mednarodna koprodukcija Zasledovalci sreče, ki sta jo z EnKnapGroup ustvarila Kelly Copper in Pavol Liska (Nature Theater of Oklahoma). S predstavo z otroki, namenjeno odraslim in tematsko povezano z usodo mladih imigrantov, se vračajo uveljavljeni nemški režiser Milo Rau in skupina Rimini Protokoll. Uživali pa bomo lahko še denimo ob čajni ceremoniji Neje Tomšič, ki v okviru projekta Čaj za pet: opijske ladje gostom postreže čaj v čajnih setih, ki jih je poslikala sama, oblikovala pa Anja Slapničar, ter ob tem pripoveduje o kolonializmu, čaju, ladjah in opiju.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.