MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Udeleženci srečanja v Davosu so bili očarani nad predstavitvijo zamisli o krožnem gospodarstvu. (cmerar je tri dni brezglavo krožil po davosu press)

Barbika se je oglasil inštitutu za kloniranje opic na Kitajskem. (s svojimi kloni bi sloveniji zagotovil predsednika za celo večnost, kakega barbiko pa bi lahko tudi izvozili press)

Eva Irgl-Braun se bo za nekaj časa odtrgala od ukvarjanja s Kurzem in se lotila obravnave enako vročega predmeta, ki se je znašel na dnevnem redu njene komisije za človekove pravice in enake možnosti. (posvetila se bo faku press)

Bademeister Počivalšek in Buldog Koprivnikar bosta zmagovito končala mandat. (sindikati jima bodo podelili zlato priznanje za zasluge pri oživitvi sindikalnega gibanja press)

Židanovi socialni demokrati so izpopolnili zmagovalno formulo volilnega programa. (lubadarji + čebele + teran + nateg ribičev = zmaga delavskega razreda press)

V pričakovanju hude begunske krize so v Noriškem kraljestvu odprli azilni center za pribežnike z RTV SLO – Biziljevo, Rebernikovo, Grozovito, Možino, Areha itd. (nova24tv bo poskrbela za njihovo nemoteno integracijo press)