Igor Jurekovič

 |  Mladina 9  |  Družba

»Šoping in Graz«

ŠOU za 8. marec dekleta vabi po nakupih

Na slovenskih branikih stereotipizacije in pokroviteljskega odnosa do žensk je zastavo pred kratkim dvignila Študentska organizacija Univerze v Ljubljani. Njen resor za obštudijsko dejavnost 8. marca organizira nakupovanje v graškem nakupovalnem središču Primark – in to prav za »dekleta«. V vabilu so zapisali, da »so se odločili, da dekletom poklonijo njihovo najljubše darilo – celodnevni šoping«. Obiskovalke bodo za le sedem evrov lahko zapravljale v »kar 200 trgovinah, ki ponujajo preko 800 blagovnih znamk«. Vabilo so končali z ugotovitvijo, da »vemo, da je šoping najboljša terapija«. Pokrovitelji izleta so g3spirits, dva fitness kluba in Cockta.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.