Ivan Ilovar

 |  Mladina 4  |  Konzum

Gostilna Tratnik, Col

Pri rokerjih

  • ocena: 3 / 5

ribici

ribici
foto: Rudi Jazbec

Do Cola lahko pridete iz Vipave, Ajdovščine ali Črnega vrha, Tratnik obratuje od poldneva do desetih zvečer, ob nedeljah začne že ob pol enajstih, ob sredah in četrtkih pa se drži po svoje. Telefon: 05 366 86 10.

Specialitete:

olivno olje, gobova juha, bograč, divjačina in rulade iz svinjske ribice, krače, zajčki, solata z vrta, vipavski štruklji.

Vina:

odprto belo in rdeče ter desetina vipavskih buteljk, opisanih v vinski karti. Aromatična medica in na grappi osnovani luštrek.

Pri Tratniku smo se odteščali za okoli 40 € po osebi.

Ilovarjevi smo se v Tratniku že pred leti pojili in potem dodobra napojili z v žganjici namočenimi žižolami, a iz oštarije, ki je služila v časih pred avtocestami za obvezno postajališče in v krepčilo, odšli nepotešeni. Smo računali, da se je v starem furmanskem stanu obdržal duh požeruške preteklosti, nas je zaščegetal podatek foto sekcije Mladine, da je pri Tratniku stregel gostom in mešal cocktaile veteran punka, pevec U.K. Subs?

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: