Borka

 |  Mladina 36  |  Kultura  |  Plošča

Madvillain: Madvillainy 2 - The Madlib Remix

2008, Stones Throw

+ + +

 

 

Na nadaljevanje ene najboljših hiphop plat leta 2004, ki je bila plod posrečenega sodelovanja dveh zapohanih junakov žanra, Madliba in MF Dooma, smo čakali dolgo in nestrpno. In v resnici ga še nismo dočakali. Madvillainy 2 je namreč le Madlibov hraber projekt remiksanja prvega albuma, skoraj v celoti pa je menda nastal med deseturnim letom v Tokio. Založba si sicer želi pravega drugega dela, ampak Doom za zdaj še ni posnel nič, čeprav ga zasipajo z Madlibovimi beati. Za uteho smo dobili plošček, ki so ga zapakirali v paket za zbiratelje, s priloženimi stripom, majico in kaseto! Zadeva ima smisel, saj presega meje konvencij kompilacij remiksov. Komadi imajo nove naslove, nekateri so komaj prepoznavni, vseeno pa se le redki deli lahko kosajo z genialnim prvencem. In čakamo naprej ...

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.