MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Tako širok varnostni pas okrog veleposlaništva so Američani terjali zaradi visoke stopnje slovenske samomorilnosti. (za vsak primer so otrokom iz sosednjega vrtca pobrali lopatke, grabljice in plastične nože press)

Francisco Y Rode, El Bajuk in Tine Velikonja so pripravljeni pomagati Američanom v boju zoper terorizem. (ponujajo jim izkušnje vaških straž press)

Minister Grizli se je odločil izdatno podpreti protiteroristično koalicijo. (dal jim bo godbo na pihala in marka pogorelića za vohljača press)

Glede na bogate izkušnje s stanovanjsko problematiko je vlada Marka Pogorelića pooblastila, da oceni nepremičnine Janeza Kopača. (štajerci prihajajo po njegovo glavo press)

Prvi učinki nedavnega Primakovovega obiska v Ljubljani so že vidni ob gostilni Pri Gorjancu, kjer podjetje ProMag gradi stanovanjski blok. (kgb je potniku poslal desetletne zaostanke plačila za zvestobo press)

Barbika je pripravljen na sedanjem položaju ostati le, če mu državni zbor podeli naziv prvega manekena parlamenta. (sašo peče in marija poszonec sta edina proti press)

Potem ko je Račan storniral dogovor o meji, je General Glanzkopf terjal od Dela, da Ljubljenemu vodji odvzame naziv osebnosti meseca za julij. (dimsi rupsi išče novo točko g press)

Butec in Butec je minister, ki ima smolo. (nekoč so za to uporabljali vazelin press)

Potem ko je Andreja Rihter prebila led in od Haiderja prevzela nekaj razpadajočih rokopisov, se je odločila za pot v Afganistan. (skušala bo restavrirati porušene budove kipe press)

Zmago Padalec je tako globoko brskal po rodoslovju, da je med neposrednimi predniki našel vodjo krdela pri pikekantropih. (zmago plemeniti jamski press)