Saša Eržen

 |  Mladina 26  |  Kultura

Potovalno stranišče

Na malo potrebo kjerkoli

/media/www/slike.old/mladina/phudo26.jpg

© Saša Eržen

Na potovanjih se rado zgodi, da človeka pritisne lulat ob najbolj neprimernih trenutkih ali na najbolj neugodnih krajih: med vožnjo po avtocesti, ko je naslednji vece oddaljen še ohoho kilometrov; na postajališču, čigar toaletni prostori spominjajo na notranjost greznice; v zastoju, ki se nikamor ne premakne ... V takih trenutkih vam na pomoč priskoči priročni potovalni vece, imenovan Johny Wee. Vanj lahko malo potrebo hipotetično opravite tudi v avtu, celo med vožnjo. V plastično vrečko najprej nasujete priloženi granulat, s pomočjo nastavka iz trde plastike nacentrirate vrečko na genitalije in vanjo iztočite vsebino mehurja. Počakate še 20 sekund, da granulat nase veže vso tekočino in se spremeni v žele, nakar vrečko odvržete v koš za odpadke. Simpl skoraj, kot če bi lulali v plenice, pri čemer vece vrečka lahko pozavga kar do šest deci urina. Primerna je tudi za računalniške zasvojence in vse, ki se med fuzbalom ne zmorejo odtrgati od ekrana niti toliko, da bi šli odtočit.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.