Najhitrejši kandidat

Boris Popovič, nogometaš, avtomobilistični dirkač in playboy, podjetnik in lastnik več lokalov, je ustanovil listo "Koper je naš"

Popovič v svojem lokalu Port v Kopru

Popovič v svojem lokalu Port v Kopru
© Marko Jamnik

Da živi, kot sam pravi, sto na uro, sva z Makom takoj občutila na svoji koži. Le minuto za tem, ko smo se sestali v enem izmed njegovih lokalov v Žusterni, ki je poleg legendarnega zbirališča rokerjev in spačkistov Snack bara središče družabnega življenja v tem kraju, smo bili že na poti na Belvedur, kjer je imel Popovič nekakšno predvolilno druženje. Na predvolilni shod se je pripeljal v črnem mercedesu skupaj s še dvema članoma svoje liste. Dobrih dvajset krajanov je bilo že na začetku šokiranih, ko je, takoj ko je stopil iz avta, iz žepa šminkerskega suknjiča potegnil mobilca in vsem prisotnim najprej razložil: "Opazil sem, da tukaj mobilni telefon nima signala. Ko bom župan, bom najprej uredil, da dobite oddajnik. To so osnove."

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: