Miha Štamcar

 |  Mladina 47  |  Kultura

Balkanska ljubezen

Popevkarsko-travestitski trio Sestre je po hitu Samo ljubezen posnel in izdal CD Souvenir. Spodnje vrstice se sučejo med recenzijo njihovega dosedanjega delovanja in pogovorom z Marleno ter njihovim odnosom do tujih odrov.

Na snemanju videospota v beograjski diskoteki Džungla

Na snemanju videospota v beograjski diskoteki Džungla
© Dejan Miličević

Morda bi bilo bolje, če bi plošča izšla v času največje evrovizijske evforije, celo odzivi na spletu govorijo o tem, da so Sestre zaradi prepoznega izida albuma izgubile dobršen del dobička. "Sploh nismo me odlašale. Ploščo smo posnele hitro, sama sem odpela vokale v zelo kratkem času, v enem tednu. Zakaj pa je toliko časa trajalo, da smo sploh začeli snemati, morate vprašati Menarta," pravi Marlena. Zdaj se zdi, kot da je plošča tempirana na predbožični nakupovalni spektakel. Kot da bi avtor večine komadov, Magnifico, ki je zaradi pregovornega perfekcionizma, ki ga je ves čas diktiral, pripomogel k temu, da so poletne noči postali zimski večeri. "Magnifico je najboljši," pohvali avtorja večine komadov in priredb liderka tria.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: