Očetje v plenicah

My Baby's Daddy, 2004

Ko je kraljeval še klasični telefon in ko nisi nikoli vedel, kdo te kliče, so bili mnogi obsedeni s tole "tele-patsko" igrico: ko je pozvonilo, si dvignil slušalko in takoj - ne da bi slišal, kdo je na drugi strani - dahnil, o, Janez, ti si! In glej, no - na drugi strani je bil res Janez, ki se ni mogel načuditi temu, da si ga prepoznal, še preden se je sploh oglasil. Veš, telepatske sposobnosti imam! Tudi Janez je lahko v tem videl le nekaj več. Jasno, v to "tele-patijo" ni le verjel Janez, ampak tudi ta, ki se je šel "tele-patijo", pa četudi je šlo le za naključje - "tele-pat" je vedno pozabil na vse tiste primere, ko mu to "prepoznanje" ni uspelo. Ljudje pač tako ljubijo naključja, da v njih vedno vidijo preveč. Ni čudno, da se naključja najbolje rimajo prav s komedijo.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €