MLADINA Trgovina

Pik

V sredo zvečer bo klub Gromka prizadel Ecowar, mednarodni folk punk ansambel, kateremu bosta v pomoč istomišljenika Pinkos.

V četrtek zvečer bo ljubljanski Hound Dog obiskal potujoči cirkus Let3.

V petek ob devetih bo Demolition Group ozvočila celjski mladinski center, zatem pa bo šla še podpret ansambel Wreck v velenjski Mladinski center.

V petek ob devetih bodo newagemetalkorovci God Scard in hardokerji Pussy Finger razgrajali v klubu ARTerija v Borovnici.

V goriškem Creamu se bo v petek ob devetih pripetil dobrodelni rock koncert, na katerem bodo igrali Elvis Jackson, Zaklonišče prepeva, Psycho-Path in drugi.

V petek ob desetih bodo Sunart&Dee Gees zastonj dvigali zavest Pr'Gabrijelu v Cerknem.

V petek ob desetih bosta ansambla Moveknowledgement in Sun Ate Mars ponesla prapor Klubskega maratona v sežansko Podlago, v soboto ob desetih pa bodo Kraški solisti in Sist En 343 razvedrili krajane v črnomaljskem MKK-ju.

V soboto ob pol desetih bo koprski MKC postregel z Notranjci Scaffold in obalno bero Nabiska, Torka, Fonja, Anonimni projekt in Nubi.

V soboto ob desetih bo Ana Pupedan obiskala idrski Swenak.

TEHNOTEDEN: v četrtek bo dvojec Random Logic vrtel ponarodele v Gromki; v petek bo v subsubu šopal Valentino Kanzyani;v petek se bo v trebanjski Africi v družbi "uveljavljenih" didžejev, kot so Veztax, Plotz in Aleksij prvič predstavil kup obetavnih, na natečaju izbranih didžejev; v soboto bo v mariborskem Gustafu dogajal Little Jungle drum&bass miting, na katerem bodo vrteli KoLTeK, Markoman, Hose, Raa in Ezy-G; slovenska veselica v okviru Earthdance internacionale bo dogajala v soboto v Dragomelju pri Domžalah, pretežno trance bodo vrteli Nemec Bosco in domačini Psycopter, DJ Zvuk, Naveen, Nova in Gaby, obeta pa se tudi virtualna rekreacija.