Uredništvo

 |  Kultura

The Rolling Stones le streljal od slovenske meje

Legendarna britanska rock zasedba bo v soboto nastopila v avstrijskem Spielbergu, kjer pričakujejo 100.000 ljudi, med njimi tudi številne slovenske državljane

The Rolling Stones, na odrih že več kot 55 let ...

The Rolling Stones, na odrih že več kot 55 let ...
© Jim Pietryga / WikiCommons

Legendarna britanska zasedba The Rolling Stones, ki koncertne odre guli že več kot 55 let, bo nam najbližje nastopila 16. septembra v sosednji Avstriji. Najnovejšo evropsko turnejo so poimenovali No Filter, prizorišče pa je Spielberg, kjer je prostora za 100.000 ljudi. Spodaj boste našli vse potrebne informacije, če želite obiskati koncert in rock dedke videti v živo, tja bodo namreč romali tudi številni slovenski državljani in državljanke, saj nemalo koncertnih agencij tja pošilja na desetine avtobusov.

Če se boste odločili, da boste na koncert odšli v lastni režiji, pa boste najkoristnejše informacije našli na tej uradni povezavi organizatorjev koncerta, ki vsebuje povezave do nakupa vstopnice, prevozov za vlake ter avtobuse in drugo.

Aranžmaje (vstopnica + prevoz) za sobotni koncert Rolling Stonesov v Avstriji ponuja tudi agencija Koncerti.net, ki bo na dan dogodka z avtobusiglasbene navdušence pobirala po vsej Sloveniji, natančne točke najdete na tej povezavi

Članek o frontmanu Stonesov Micku Jaggerju, ki smo ga pred kratkim objavili v Mladini, pa si lahko preberete tu. 

MHlxGg0QIqE

YI-OzM0dy30

nRc0yaMW7Mw

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.