Izak Košir

 |  Mladina 41  |  Kultura  |  Dogodki

6. bienale slovenske neodvisne ilustracije, Kino Šiška/Dobra Vaga, Ljubljana

16/10—20/11

© evgen

Bienale slovenske neodvisne ilustracije bo tokrat gostil več kot 20 umetnikov in umetniških kolektivov iz Slovenije in tujine, med njimi tudi Evgena Čopija Goriška, Heleno Tahir, Milico Golubović in Luko Semeta. Poleg razstave v šišenski Kameri bo na ogled tudi prodajna razstava v galeriji Dobra Vaga na ljubljanski tržnici, kjer sodeluje 30 avtorjev projekta Allstars – gre za ilustratorje, ki so se že predstavili na katerem od bienalov od leta 2007 do danes. Bienale je pripomogel k vnovičnemu razcvetu ilustracije pri nas, njegova posebnost pa je, da so avtorji hkrati tudi selektorji naslednjega bienala, letošnje udeležence so torej povabili tisti iz leta 2015.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.