MLADINA Trgovina

Saša Eržen

2. 2. 2018  |  Mladina 5  |  Kultura  |  Hudo

Nevestin prijatelj

Poročno spodnje krilo

© arhiv Mladine

Očitno je ena od reči, ki lahko nevesti precej pokvarijo poročni dan – poleg tega, seveda, da se ženin sploh ne prikaže –, opravljanje male ali velike potrebe v nafrfuljeni poročni obleki. Tveganje, da se slednja zmoči ali umaže, so neveste doslej reševale tako, da so obleko v stranišču slekle ali pa bile prisiljene na intimni dogodek povabiti družice, ki so, medtem ko je princeska sedela na školjki, držale blago. Heather Stenlake iz ZDA je zato izdelala spodnje krilo z imenom bridal buddy, nevestin prijatelj, s pomočjo katerega lahko nevesta pred obiskom WC-ja sama ukroti svoj poročni gvant.

Prosojno-belo krilo je sicer videti precej zavesasto in ga je treba obleči pod obleko. Ko jo pokliče narava, nevesta spodnje krilo enostavno zaviha navzgor, vse do vratu, pri tem pa vanj kot v mrežo ulovi ves spodnji del obleke. Nato roki ob straneh vtakne skozi posebni luknji in zategne elastično vrvico, napeljano v robu spodnjega krila, ki tako postane ovratnik. Oblačilo, ki ga je Heather lani uspešno predstavila investitorjem v resničnostni oddaji Shark tank, pri nas naslovljeni Posel mojega življenja, je naprodaj prek spleta.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.