Damjana Kolar

Božična MTV zabava

MTV se vrača v Slovenijo, tokrat z božično zabavo, x-mass partyjem, ki bo vključeval vse karakteristike največje, globalne glasbene televizije MTV: napredno glasbo, izvrstno zasedbo nastopajočih, med njima tudi DJ Sister Bliss ter tolkalko Sudho Kheterpal.

DJ Sister Bliss je na sceni prisotna že več kot petnajst let. V glasbeni industriji je zato izkusila resnično vse. Od težkih začetkov in lokalnih DJ setov do razprodanih stadionskih nastopov s skupino Faithless. Njena vztrajnost in povezanost energije s predanostjo ter strastjo, jo tako uvršča med najvidnejše predstavnike britanske plesne scene. Na odru se ji bo tokrat pridružila tudi Sudha Kheterpal, mojstrica tolkal. Priznana tolkalka je v zadnjih desetih letih spremljala nastope izvajalcev kot so Dido, Faithless in Jo Roberts.

Poleg ženskih gostij bodo nastopili še: DJ Marc Grabber (Hrvaška), MC Alex Donati (Italija) in DJ Robert G. Roy (Slovenija).

Cena vstopnice: 5500 SIT

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.