MLADINA

Revije

Mladina posebna izdaja-HOLOKAVST

Cena: 4,99 EUR

Dodaj v košarico

Posebna izdaja Mladina HOLOKAVST je nastala v okviru mednarodnega sodelovanja medijev. Doslej smo v sklopu Mladina zgodovina izdali že posebno izdajo Prva svetovna vojna, Druga svetovna vojna v svetu, Druga svetovna vojna v Sloveniji, Biblija, Islam in Oktobrska revolucija, ki ostajajo do danes najbolj prodajane posebne izdaje na slovenskem trgu.

Posebna izdaja Mladine POT DO HOLOKAVSTA je nastala izpod peres najboljših evropskih piscev  zgodovinske publicistike, prvič pa je izšla v založbi nemške družbe Die Zeit. Holokavst je Evropo in svet zaznamoval za vedno in svet nikoli ne bo mogel mimo tega obdobja v naši zgodovini. In vendar o njem vemo premalo, predvsem o tem, kako je do njega prišlo in kaj se je pred tem dogajalo v Evropi in seveda v Nemčiji.

Kako se je lahko zgodil največji zločin v sodobni zgodovini?

Holokavst je Evropo in svet zaznamoval za vedno.

Zlovešča pripoved o ljudeh. O ljudeh, ki so molčali. O ljudeh, ki so se delali, da ne vedo. O ljudeh, ki so odločali. Zlovešča pripoved o tem, česa je zmožen človek.

In vendar si nekateri danes drznejo relativizirati to zgodovinsko obdobje.

 

Holokavst je izšel 25.maja in je naprodaj na vseh prodajnih mestih. Pravočasno si zagotovite svoj izvod pri svojem prodajalcu ali ga naročite v naši spletni trgovini.