EŠ 1+2

Stripi

Tomaž Lavrič: Ekstremni športi 1. & 2.

Cena: 21,90 EUR
Cena za naročnike *: 17,52 EUR (Popust: 20%)

Stripovska albuma Tomaža Lavriča.

Prvi, legendarni zvežčič Ekstemnih športov iz leta 2001 z globokoumnim predgovorom legendarnega Blaža Ogorevca, ponatisnjen in olepšan in drugi, še bolj ekstremen zvežčič, ki vsebuje cvetober napaberkovanih packarij zadnjih nekaj let, s kratkim osvrtom cenjenega poeta Lovra Matiča, prvič med Slovenci!

Ekstremno grdo narisano! Ekstremno skopo napisano! Ekstremno nagravžno, asiravno ali morebiti prav zategadelj ekstremno hecno!

Iz spremne besede Blaža Ogorevca:

Rad bi poudaril le to, da je res, da Tomo rad pobrozda po vseh tistih kanalih, prek katerih diskretno in očem nevidno odplavljamo ves grez svojih dejanj in nehanj nekam proč, loti se pač vsega, od fuka do dreka in političnih pizdarij. Vendar pa, drugače od nekaterih, ki se tudi lotijo teh tematik, eni s sladostrastnim uživaštvom in drugi z mrzlim prezirom se on loti teh packarij brez zlobe, z neko prijazno Ijubeznivostjo, ki nemudoma zradira občutek, da smo zagazili v vode grešne pornografije, tisti njegovi možički pa so, čeprav tam neki navadni flodrači, simpatični frajerčki. Na koncu ostaneta toplo preprosta modrost in sproščujoč izliv krohota.

Iz spremne besede Lovra Matiča:

Zatisnimo si torej nos in se potopimo zopet v ekstremni svet gnusa in gravža, med nemarne dedce in ohole babure, flegmatične krave, godne pujske in male histerične pse, ki vedno nasrkajo. Pa med mozoljaste riti in dlake v nosu, gromozanske rilce in drobcene lulke, fekalije, smrklje, odhrklje in ostale izločke vseh vrst, barv, vonjav, okusov in agregatnih stanj, ha ha ha. Hm. Zakaj pravzaprav
so nam ravno te reči tako neznansko hecne, pa naj ostane večni misterij človeškega organizma…

Avtor obeh stripov: Tomaž Lavrič

Obseg: 56 strani vsak

 

 

Poglejte še:

Lovro Matič: Sokol in golobica (trda vezava)
Med akcijsko ponudbo je 50%cenejši (naročite ga tam!)

Lovro Matič: Sokol in golobica (mehka vezava)
Tomaž Lavrič: Ekstremni športi 1.
Tomaž Lavrič: Ekstremni športi 2.