MLADINA

20. 7. 2013  |  Novice

Vodilni britanski politiki proti odhodu Velike Britanije iz EU

© Arhiv Mladine

Britanska večstrankarska skupina, ki združuje vodilne politike treh glavnih strank v državi, se je v posebnem manifestu zavzela za to, da Velika Britanija ostane v Evropski uniji. V manifestu z naslovom Bolje v boljši Evropi opozarjajo, da bi bil izstop iz EU zgodovinska napaka.

Večstrankarska skupina British Influence (Britanski vpliv), ki je proti izstopu Velike Britanije iz EU, je v svojem manifestu ocenila, da EU sicer potrebuje reformo, da pa bi bila Velika Britanija v primeru izstopa »šibkejša in revnejša«. (sta, er)

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

The project was co-financed by the European Union in the frame of the European Parliament's grant programme in the field of communication. The European Parliament was not involved in its preparation and is, in no case, responsible for or bound by the information or opinions expressed in the context of this project. In accordance with applicable law, the authors, interviewed people, publishers or programme broadcasters are solely responsible. The European Parliament can also not be held liablefor direct or indirect damage that may result from the implementation of the project."