MLADINA

3. 9. 2013  |  Novice

Glasovanje - foto natečaj »Evropa skozi moj objektiv«

Do konca septembra je mogoče prek Facebooka glasovati za zmagovalno fotografijo v okviru foto natečaja »Evropa skozi moj objektiv«. Avtor slike z največ všečki bo prejel/a glavno nagrado, vikend paket za 2 osebi v Wellness Parku Laško. V Sloveniji je bilo v zadnjih 7 letih z evropskimi sredstvi sofinanciranih že več kot 4000 projektov! Za razpis natečaja so se odločili na ministrstvu za gospodarstvo. (er)

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

The project was co-financed by the European Union in the frame of the European Parliament's grant programme in the field of communication. The European Parliament was not involved in its preparation and is, in no case, responsible for or bound by the information or opinions expressed in the context of this project. In accordance with applicable law, the authors, interviewed people, publishers or programme broadcasters are solely responsible. The European Parliament can also not be held liablefor direct or indirect damage that may result from the implementation of the project."