MLADINA

8. 2. 2014  |  Mlada Evropa

Natečaj za izdelavo logotipa, slogana in videa

© Arhiv PiNA

V okviru projekta EU SI TI se mladi, stari od 15 do 25 let, do 18. februarja lahko prijavijo na razpis za natečaj za izdelavo logotipa, slogana in videa. Predlagati morajo idejno rešitev, ki bo prispevala k dvigu volilne udeležbe mladih na volitvah v Evropski parlament maja letos.

Vključuje naj vsaj eno izmed navedenih tem: Informacije o volitvah v Evropski parlament, Pomen udeležbe na volitvah, Delo evropskih poslancev in Evropskega parlamenta in Aktivno državljanstvo mladih. Petčlanska strokovna komisija bo nato izmed vseh pravilno prispelih idejnih rešitev izbrala tri zmagovalce in prejemnike nagrad v skupni vrednosti 750 evrov. Za najboljši logotip je predvidena nagrada bon za nakup računalniške opreme v višini 300 evrov v izbrani spletni trgovini, za slogan bon za nakup tabličnega računalnika v višini 180 evrov v izbrani spletni trgovini in za video bon za nakup avdio-video opreme v višini 350 evrov v izbrani spletni trgovini.

Predlog je mogoče poslati po elektronski pošti na naslov eusiti@pina.si, z zadevo »ZA NATEČAJ EU SI TI« in pripisom Logotip/Slogan/Video. (er)

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

The project was co-financed by the European Union in the frame of the European Parliament's grant programme in the field of communication. The European Parliament was not involved in its preparation and is, in no case, responsible for or bound by the information or opinions expressed in the context of this project. In accordance with applicable law, the authors, interviewed people, publishers or programme broadcasters are solely responsible. The European Parliament can also not be held liablefor direct or indirect damage that may result from the implementation of the project."