MLADINA

13. 5. 2014  |  Evrodržavljan

Dve službi na Evropskem računskem sodišču

Sedež Evropskega računskega sodišča v Luksembourgu

Sedež Evropskega računskega sodišča v Luksembourgu
© Arhiv Evropskega parlamenta

Evropsko računsko sodišče je objavilo razpisa za novi delovni mesti na področju komuniciranja z javnostmi ter medinstitucionalnih odnosov. Na oba razpisa se lahko prijavijo kandidati iz vseh 28 članic EU. Rok za prijavo na oba razpisa je ponedeljek, 26. maj, do 17. ure.

Vodja oddelka za komunikacije in medinstitucionalne odnose bo upravljal s človeškimi in finančnimi viri oddelka, zastopal bo direktorja v stiku z drugimi institucijami ter mediji in javnostmi ter opravljal tekoče aktivnosti na področju komuniciranja in medinstitucionalnih odnosov. Za to delovno mesto je treba imeti vsaj 12-letne izkušnje na področju komuniciranja.

Naloga tiskovnega predstavnika bo spodbujanje medijev za objavo informacij o vlogi in delu Evropskega računskega sodišča, delal bo v Luksemburgu, v Bruslju in Strasbourgu. Za to delovno mesto je treba imeti vsaj 10-letne izkušnje na področju odnosov z javnostmi. (er)

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

The project was co-financed by the European Union in the frame of the European Parliament's grant programme in the field of communication. The European Parliament was not involved in its preparation and is, in no case, responsible for or bound by the information or opinions expressed in the context of this project. In accordance with applicable law, the authors, interviewed people, publishers or programme broadcasters are solely responsible. The European Parliament can also not be held liablefor direct or indirect damage that may result from the implementation of the project."