MLADINA Trgovina

Rolanje po sceni

Med koalicijskimi partnerji Cmerarjem, Židanom in Kahlo Ehjavcem se je vnel hud boj za položaj poveljnika bližnje pomorske bitke ob Kanalu sv. Odorika. (vsi trije pa se najbolj bojijo bočnega napada iz noriškega kraljestva press)

General Glanzkopf je ravnal modro in gospodarno, ko je prodal Novo24 TV Orbanu. (saj ima na voljo enako ustrežljivo ljerko in njeno nacionalko press)

Govor Nadškofa Prešuštnika Cukjatija ob 75-letnici ustanovitve vaških straž je naletel na splošno navdušenje tako v laični javnosti kot med zgodovinarji. (še posebej so vzhičeni brezmadežno spočeti otroci obogatenega urana, y rodeta in tudi nadškofa prešuštnika press)

Z izjavo, da ni in noče biti moralna avtoriteta, si je Barbika zagotovil še en mandat. (podprli ga bodo vsi moralneži: hervardi, društvo borznih analitikov in lopovskih belih ovratnikov, forum 22 tajkunov, šiškova stranka slovenskega naroda in na dobu domujoči domoljubi press)

Nordijska hoja je vrhunec predsedniškega udejstvovanja. (če se barbiki vmes ne bi večkrat pokvaril avto, bi pot od goričkega do pirana na enak način prevozil še nazaj press)

Primc Teme je navdušen nad dognanji Boštjana M. Zupančiča, da so tudi spermiji živa bitja. (animirdamam na turjaku je prepovedal goltanje press)