MLADINA Trgovina

Izak Košir

8. 9. 2017  |  Mladina 36  |  Družba

Škandalozno?

Izšla je prva številka plačljivega tednika, ki je v lasti SDS in madžarskega Riposta 

Marjanca Scheicher, urednica novega tabloida Škandal z nagrado zlati stojan za nadpovprečne domače dosežke v zabavni industriji za odrasle

Marjanca Scheicher, urednica novega tabloida Škandal z nagrado zlati stojan za nadpovprečne domače dosežke v zabavni industriji za odrasle
© Vesmin Kajtazović

»Prinašamo vse, česar si drugi ne upajo. Ne trdim, da smo najboljši, smo pa drugačni. Ker bomo objavljali informacije in fotografije, ki jih drugi ne (bi). Naš cilj je samo en. Da vam bomo zanimivi, vznemirljivi, predvsem pa blizu,« je v uvodniku novega tednika Škandal24 zapisala urednica Marjanca Scheicher. Tednik, ki ga izdaja družba Nova obzorja d.o.o., katere lastnika sta SDS in madžarsko ter njenemu premieru naklonjeno podjetje Ripost, je plačljiv in ga lahko kupite za skromen znesek evro in pol. Če je verjeti podatkom v reviji, naj bi natisnili 15.000 izvodov. Urednica Marjanca Scheicher je hkrati novinarka in voditeljica tudi na »strankarski« televiziji Nova24TV, v preteklosti pa je napisala nekaj knjig, na primer o pornesi La Toyi ter štajerskem »slavčku« Damjanu Murku.

Kupite dostop do Mladina.si, ki stane enako kot izvod tiskane izdaje Mladine. Za 3,50 EUR dobite dostop do aktualne številke in celotnega arhiva za naslednjih sedem dni. Z dolgoročno naročnino prihranite do 25 odstotkov!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.