Uredništvo

 |  Politika

Ljudmila Novak: »Ugled Slovenije je odvisen tudi od spoštovanja svobode medijev«

IZJAVA DNEVA

"Čeprav smo politiki z mediji večkrat na nasprotnih bregovih, je svoboda medijev nekaj, kar je nujno za obstoj demokratičnih vrednot. Ugled Slovenije je odvisen tudi od spoštovanja demokratičnih vrednot in od spoštovanja svobode medijev. Upam, da se bo področje svobode medijev v Sloveniji uredilo."

(Evropska poslanka Ljudmila Novak o pripravi nove zakonodaje, ki se je je Evropska komisija lotila tudi zaradi stanja medijev v Sloveniji; via MMC RTV SLO)

Evropska poslanka Ljudmila Novak iz vrst NSi se zavzema za svobodo medijev, medtem ko je Janez Janša (SDS), njen politični kolega na desnici slovi po tem, da na medije in novinarje izvaja politične pritiske.)

Evropska poslanka Ljudmila Novak (NSi/EPP) se zavzema za svobodo medijev, medtem ko je Janez Janša (SDS), njen politični kolega na desnici "slovi" po tem, da na medije in novinarje izvaja politične pritiske.)
© Borut Krajnc

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.