STA

 |  Svet

Umrl igralec iz serije Evforija

Angus Cloud je imel komaj 25 let

ss

Angus Cloud v seriji Evforija, ki je prejela več televizijskih nagrad emmy
© HBO

Pri 25 letih je umrl igralec Angus Cloud, znan iz serije HBO Evforija, ki je prejela več televizijskih nagrad emmy, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Umrl je v ponedeljek, novico o tem pa so sporočili iz družine, kjer vzroka smrti niso navedli.

V izjavi ob smrti so navedli, da se je Cloud težko soočal z nedavno smrtjo svojega očeta in da je imel težave z duševnim zdravjem.

Serija Evforija z glavno igralko Zendayo je ena najbolj gledanih serij HBO vseh časov. Cloud je v njej igral preprodajalca drog.

Serija, ki so jo v prvi od dveh sezon predvajali leta 2019, je sicer sprožila tako pohvale kot polemike zaradi mračnega prikaza težav, s katerimi se soočajo sodobni ameriški najstniki. Spremlja skupino srednješolcev v Kaliforniji, ki spoznavajo ljubezen in prijateljstvo, pa tudi svet mamil, seksa, različnih strahov in družbenih medijev.

Serija Evforija prikazuje težave, s katerimi se soočajo sodobni ameriški najstniki. Spremlja skupino srednješolcev v Kaliforniji, ki spoznavajo ljubezen in prijateljstvo, pa tudi svet mamil, seksa, različnih strahov in družbenih medijev.

V igralstvo je Cloud zašel po naključju po tem, ko ga je odkril vodja kastinga, ko se je s prijatelji sprehajal po ulicah Brooklyna v New Yorku. Evforija je bila njegova prva igralska naloga.

Poleg tega je igral v manjših vlogah v filmih North Hollywood in The Line ter nastopil v nekaj videospotih. Med drugim je sodeloval s pevci Becky G, Karol G in Juice WRLD.

cajLoaFl2Zo

PREBERITE TUDI:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.