STA

 |  Svet

Fizični spopad med Muskom in Zuckerbergom? 

Milijarderja naj bi se pripravljala na dejanski dvoboj v kletki

Direktor Tesle in lastnik družbenega medija X, nekdanjega Twitterja, Elon Musk je v nedeljo sporočil, da se bosta z ustanoviteljem Facebooka, ki danes sodi pod okrilje Mete, Markom Zuckerbergom v neposrednem prenosu na X fizično spopadla. Dvoboj naj bi potekal v kletki. Iskrice med njima so sicer vzplamtele junija.

Musk trdi, da se na dvoboj milijarderjev pripravlja z dviganjem uteži, in sicer v pisarni, saj sicer nima časa, Zuckerber pa že dlje časa trenira borilne veščine in je letos objavil, da je nastopil na svojem prvem turnirju v veščini jiu jitsu.

"Dvoboj Zuck proti Musku bo potekal v živo na X. Zbran denar bo šel za vojaške veterane."

Elon Musk,
prvi mož omrežja X

"Dvoboj Zuck proti Musku bo potekal v živo na X. Zbran denar bo šel za vojaške veterane," je v nedeljo sporočil Musk. Spopad bo potekal v Las Vegasu, kdaj, pa ni znano.

Tudi če do dvoboja ne bo prišlo, je zbadanje milijarderjev podjetjema obeh prineslo nekaj brezplačne promocije. Začelo se je sicer, ko se je Meta pripravljala na zagon svojega novega družbenega medija Threads, ki je neposredna konkurenca X oz. Twitterju.

Musk je bil do te poteze Mete kritičen, nato pa ga je uporabnik X oz. Twitterja opozoril, naj se pazi, saj Zuckerberg trenira jiu jitsu. Musk je nato izrazil pripravljenost na dvoboj v kletki.

P0279nW6uyI

bsUsYBMJv68

SdTl7dg8XiY

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.