Vanja Pirc

 |  Družba

Zbirate Mladinine volilne sličice? Objavljamo težko pričakovano kodo

Objavljamo kodo, s pomočjo katere lahko dobite nove sličice v Mladinini predvolilni igrici Volitve 2011

Letošnje volitve bodo, kot kaže, napete vse do konca in da bi bile še malce zanimivejše, je Mladina štartala predvolilno nagradno igro Volitve 2011, v kateri je mogoče zbirati sličice vidnejših politikov, ki so se podali v boj za poslanske sedeže. Gre za spletno igro, zato so sličice in albumi virtualni, v njej pa je mogoče sodelovati prek spletnega družabnega omrežja Facebook.

V igri za zdaj sodeluje že krepko več kot 1000 uporabnikov, zanimivo pa je, da so med njimi celo nekateri politiki s sličic. Kljub številnim ugibanjem so v obtoku prav vse sličice, vključno z Janezom Janšo, Gregorjem Virantom in Zoranom Jankovićem, ki naj bi jih bilo težje dobiti.

Ker je igra Volitve 2011 nagradnega značaja, smo tekmovalcem, ki so se najboljše odrezali v prvih dveh tekmovalnih tednih že podelili nekaj nagrad. Prvi teden so jih prejeli Facebook uporabniki z imeni (ali vzdevki) Elvis Susak, Jure Ahtik, Sija Ch, Maja Šorli in Človek Lubenica, drugi teden pa Boštjan Novak, Blaž Ulcej, Sebastijan Kerše, Mitja Softic in Zoran Pavlović. Vsi zbiratelji spletnih sličic bodo sodelovali tudi v nagradnem žrebanju, ki se obeta na volilni dan, 4. decembra. Žrebali bomo šele po zaprtju volišč, ko bo sestava novega parlamenta zapečatena.

Seveda pa se pred tem obeta še kakšen izziv. Bralci Mladine ste lahko v zadnji številki tiskane Mladine našli kodo, s pomočjo katere ste lahko dobili poseben paket nalepk z aferaško tematiko. Če ste kodo spregledali, vam jo danes poklanjamo še v elektronski obliki: #si2011.

Danes pa vam podarjamo kodo za še en, dodatni paketek sličic. Kateri obrazi se skrivajo v njih, lahko preverite, če v ustrezno rubriko v igrici (nahaja se v njeni rubriki Trgovina) vtipkate #volitve. Sicer pa se zbirateljem sličic še eno presenečenje obeta ta petek.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.