Vanja Pirc

 |  Družba

Zbirajmo sličice: Zadnja koda za igrico Volitve 2011

Danes objavljamo še zadnjo pomoč za sodelujoče v Mladinini Facebook igrici, v nedeljo pa sledi zadnje žrebanje nagrad

Zbirajmo!

Zbirajmo!
© Arhiv Mladine

Letošnje predvolilno obdobje je bilo napeto vse do konca in zaključni preobrat, ki je bil skoraj filmski, je bil za marsikoga veliko presenečenje. Da bi bil predvolilni čas tokrat še malce zanimivejši in predvsem zabavnejši, se je Mladina vanj vključila s predvolilno nagradno spletno igro Volitve 2011, v kateri smo zbirali sličice vidnejših politikov, ki so se spustili v boj za poslanske sedeže. Ker se z volitvami povezano dogajanje 4. decembra, na volilni dan, pravzaprav še ni zaključilo, se je spletna igra nadaljevala tudi po volitvah. Zdaj je tako v naši igri kot v slovenski realnosti napočil čas, da se Volitve 2011 končajo.

Mladinino spletno igrico je zasnovalo podjetje Baltazar Labs, do nje pa je mogoče dostopati preko Facebooka. Uporabniki igrice so sličice dobili z brezplačnim nakupom v virtualni trgovini, če so želeli napolniti album, pa so morali politične obraze menjati s svojimi prijatelji na Facebooku ali z drugimi uporabniki aplikacije Volitve 2011. Mladina je zbirateljem nekajkrat pomagala tudi s posameznimi kodami, s katerimi je bilo moč dobiti težje dostopne sličice. Danes vam poklanjamo še zadnjega, ki prinaša vse manjkajoče sličice. Koda se glasi: #koalicija.

Mladina je najbolj vnetim zbirateljem medtem podelila tudi nekaj paketov nagrad. Zbiratelji, ki bodo do nedelje napolnili album, bodo sodelovali še v zadnjem nagradnem žrebanju. O nagradah vas bomo obvestili v začetku naslednjega tedna.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.