Goran Kompoš  |  foto: Miha Fras

 |  Mladina 51  |  Kultura  |  Dogodki

Kjer Paris ni bilo

Na dvojni fronti s Sutekhom in Mikom Huckabyjem

Mike Huckaby je s čistim setom očaral posvečeno elektronsko-plesno publiko

Mike Huckaby je s čistim setom očaral posvečeno elektronsko-plesno publiko

Decembru primerno so minuli teden koncertno pobudo prevzeli plesni elektronski dogodki. Najprej je v četrtek v ljubljanski dvorani Stožice nastopila Paris Hilton, dan pozneje pa so na svoj račun prišli še vsi, ki jih bolj kot teater zanima glasba. V F-Clubu je svoj enciklopedični pregled elektronske plesne glasbe serviral spoštovani detroitski producent in didžej Mike Huckaby, klub K4 pa je gostil legendarnega elektronskega posebneža z zahodne obale Združenih držav, Setha Horvitza alias Sutekha.

Ker sta se njuna nastopa v dveh ljubljanskih klubih časovno prekrivala, so bili privrženci plesne glasbe postavljeni pred grenko dejstvo, da bodisi naredijo polovičarski kompromis in tečejo iz kluba v klub ali pa preprosto zamudijo eno od obeh legend. Sodeč po obisku se je večina raje odločila za Sutekha in gledano retrospektivno je verjetno storila prav. Čeprav je Huckaby (vsaj v prvi uri svojega seta) povsem upravičil svoj sloves, je bil tokrat Sutekh tisti, ki je z izjemno techno lekcijo predstavil elektronsko plesno glasbo v njeni najlepši podobi.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.