Stanka Prodnik

17. 2. 2012  |  Mladina 7  |  Kultura  |  TV

Konec galame

O tem, kako lahko po novem nacionalko gledamo brez zvoka

Uroš Slak in Janez Janša pod kristalnimi lestenci Gradu Brdo

Uroš Slak in Janez Janša pod kristalnimi lestenci Gradu Brdo
© TVS

Prejšnji teden smo po novem premieru dočakali še novo vlado. Med zaslišanji ministrskih kandidatov se je pripetilo marsikaj, seveda pa nas je najbolj nasmejal eden od snemalcev, ki je med zaslišanjem Karla Erjavca prisedel in ga vprašal, kako se zagotovi mir s puško – nekaj, kar je Erjavca sicer zmedlo, a se ni pustil motiti.

Podobno se ni pustil motiti Vinko Gorenak, novi notranji minister, ki je ob predaji poslov med drugim povedal, da ne bomo prišli daleč, če bomo pri vsaki menjavi delali galamo. Ker so nam novi oblastniki torej dali vedeti, da je galama nedržavotvorna, bomo tokrat tiho pomeditirali o sliki in se manj razburjali zaradi besed, ki smo jih prejšnji četrtek lahko spremljali v Pogledih Slovenije.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.