Boštjan Napotnik

7. 9. 2012  |  Mladina 36  |  Konzum

Mali princ

Hotel Vander, Ljubljana

  • ocena: 5 / 5

Tatarski

Tatarski

Hotel Vander
Krojaška ulica 6–8, Ljubljana
Tel.: 01 200 9000
www.vanderhotel.com
Vandrovci na Krojaški kuhajo od ponedeljka do sobote: kosila od 12.00 do 15.30, a la carte večerje pa od 19.00 do 23.00.

Fino:
zatvistan idrijski žlikrof
nektarina z gosjimi jetri
koncept različnih menijev za kosilo in večerjo

Ne tako fino:
če kje, je prostor za izboljšave pri sladicah

Zaporedje hladna-topla-glavna-sladka iz menija izbranih jedi stane všečnih 40 evrov.

Pisarijo o kuhariji frišno odprtega staroljubljanskega dizajn hotela Vander sicer začenjam z zdrajsano saintexupéryjevsko ugotovitvijo o očem skritem bistvu, toda nikakor ne zato, ker bi tam poveljujoči, v Sloveniji še od kratke, a impresivne epizode v a la carte restavraciji hotela Mons čislani chef Benjamin Leonay svoje mojstrarije skrival v kakšne škatlice. Gre bolj za lokacijsko ugotovitev, saj je restavracija ravno toliko odmaknjena od glavne plažne promenade, da vanjo ne stopiš zato, ker bi jo opazil, ampak zato, ker veš, da je tam.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 3,7 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

  • Tedenski zakup ogleda člankov
    3,7 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

  • Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 14 EUR dalje: