Špela Leskovic,  |  foto: Arhiv proizvajalcev

 |  Mladina 45  |  Družba

Notranja oprema: kuhinja

Srce doma in zrcalo družine

Čiste linije v kombinaciji z lesom so zaščitni znak kuhinje bulthaup b2.

Čiste linije v kombinaciji z lesom so zaščitni znak kuhinje bulthaup b2.

Danes večina ljudi uživa v pripravi hrane v domači kuhinji. Ker marsikdo želi poznati izvor hrane in mu kakovost prehrane veliko pomeni, se družina spet več zadržuje v kuhinji, ta pa mora s svojo oblikovanostjo ustrezati tudi visokim tehnološkim merilom. Kuhinjska napa je denimo postala prava mala strojnica. Drugače od kuhinje iz petdesetih let prejšnjega stoletja, ki je bila soba zase, zaprta z vrati in s steno ločena od drugih prostorov v hiši, je kuhinja današnjega časa spet središče doma, vidna vsem, priprava hrane je družabni dogodek in zato vonj po njej ni več prepovedana esenca v našem domu. Malo prostorov je v stoletjih človeškega bivanja ohranilo tako pomembno in primarno vlogo kot prav kuhinja. Že od časov, ko se je priprava hrane preselila v notranjost bivališča, so se ljudje ukvarjali z velikostjo, organizacijo in kasneje tudi obliko kuhinje.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.