Denis Vičič

 |  Politika

Nad kanglerje s paradižniki kar od doma

Če se ne morete udeležiti današnjih vstaj, lahko jezo nad lopovi sprostite kar za računalnikom doma ali v službi

Igrica Gotof je

Igrica Gotof je

Za danes je v Mariboru napovedana že četrta ljudska vstaja. Protestniki, ki jim je uspelo Franca Kanglerja prepričati k odstopu, bodo pod geslom »Specimo hobotnico« zahtevali še odstop njegovih lovk – občinskih mestnih svetnikov.

Ti so že zbrali dovolj glasov za izredno sejo, kjer bi odločali o samorazpustitvi, a si je svetnik Stojan Auer premislil. Za to se je odločil, ker mu niso všeč tisti, ki pozivajo k protestom. Po njegovem ne gre za »igro razočaranih, temveč igro propadlih politikov, ki socialno stisko in obup ljudi zgolj izkoriščajo za dosego lastnih ciljev«. Užaljen je tudi zaradi »nizkih in zahrbtnih laži«, kot se je izrazil, da je tudi sam del Kanglerjeve hobotnice.

Tisti, ki svoje jeze nad nad dogajanjem in nad informacijo, da je Kangler poleg vseh koruptivnih dejanj prepisal tudi diplomo, ne boste sprostili na mariborskem Trgu svobode, jo lahko kar od doma. Na naslovu http://wblchpeople.co.nf/ lahko Kanglerja in druge politike bombardirate z digitalnimi paradižniki.

Trebanjci in Kranjčani, ki boste danes v svojih krajih zahtevali odstop lastnih županov in ostale politične elite, pa si lahko predstavljate njihove glave.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.