“Želimo, da še dolgo svetite!”

Poroča BETI TRTOREBRO

Spoštovani in dragi Janez!

Potrebno se je nemudoma odzvati. Žal ni drugega primernejšega načina kot protestni shod. Zavedenim ljudem je potrebno dopovedati, da gre za sistematično razkrajanje države, da gre za „komunistične povratnike“, ki vidijo pred seboj en sam cilj: OBLAST. V okviru ljudske iniciative sem pripravljen pomagati, sodelovati ali organizirati kakršno koli akcijo, ki bi tranzicijski levici preprečila škodljivo namero. Pričakujem Tvoj odziv in napotke za konkretno ukrepanje. Dotlej vzdrži, saj si bil v najtežjih trenutkih vedno najmočnejši.

Ive Stanič

Spoštovani predsednik SDS in predsednik vlade, gospod Janez Janša!

Človek ne more verjeti, kako grozna dejanja povzročajo grešne duše, ki z vsemi peklenskimi sredstvi hočejo doseči vaš odstop. Z vami smo, ne dajte se! Spoštovani gospod Janša, vzdržite!!! Molimo za vašo moč in modrost!!!

Zvesta članica SDS Ana Koprivc, Početrtek.

Spoštovani!

V lepi kaši pa smo, če bosta Evropa in svet dovolila, da Žižkova revolucija – kot primer bedastega poskusa uničenja zahodne demokracije – izvede svojo anahronistično revolucijo na krhkih ramenih naše mlade državice. S tem, ko bi bila žrtvovana (uničena) državica Slovenija, bi res ves svet videl, kakšen nesmisel so skrajno leva globalna gibanja poroti zahodni civilizaciji, in res bi bilo zahodno politično življenje vsaj za nekaj časa znosnejše, čeprav to do nas (podobno kot vrnitev domobrancev po vojni) ne bi bilo niti pošteno niti humano. Zavedati pa se moramo, da je Evropa tudi Lenina (v zaklenjenem vlaku) poslala v Rusijo, da je „tam daleč“ izživel svoje komunistične fikcije. Stalin pa nadaljeval njegovo „genialno“ delo. Skratka, če se je zahodna politika odločila, da nas bo žrtvovala v korist svojemu miru, bo Slovenija kmalu izbrisana z zemljevida Evrope. Razdelile si jo bodo sosednje države, predvsem z novimi “demokratičnimi” referendumi, ki za našo samostojnost ne bodo ugodni.

mag. Franca Buttolo

Spoštovani predsednik vlade gospod Janez Janša,

verjamem, da podpore niti ne potrebujete, saj je mogoče zadnji napad na vas zlahka spregledati. Rad bi tudi verjel, da vas takšni pritlehne očitki niti prizadenejo. Bi vam pa vseeno rad sporočil, da v mojih očeh niste politik, ampak voditelj, ste nekdo, ki včasih že skorajda pozablja tisto, kar se nam še niti ni zgodilo. Upam, da boste še naprej zrli naprej ter razumeli, da je to, kar so vam pripravili sedaj, že preteklost. Dol z rdečo bando! Dol z udbaši! Dol z hinavskim Virantom! Dol z pošastmi iz Murgelj! Za Slovenijo gre! Mi smo z vami! Skupaj bomo zmagali!

Ferdinand Majcen, Köln

Spoštovani predsednik SDS-a in premier vlade RS,

priča smo diskreditacijam proti Vam iz strani rdečih komunističnih fašistov že skoraj 20 let.

Ste edini branik nove slovenske države in demokracije. Vem, da imate težko in odgovorno delo.

Toda neizmerno cenim, kjub vsem podtikanjem, vašo nečloveško moč pri delu za naš boljši jutri.

Marsikdo bi že vrgel puško v koruzo, že iz ljubega miru. Čeprav Vas redko vidim, da se smejite, vem, da se kdaj nasmejete do solz. Smeh je pol zdravja pravijo starejši ljudje. Lahko se nasmejete do solz poskusom rdeče falange in tolpe 571 za vse diskreditacije do sedaj.

Gremo še z večjo voljo do dokončne zmage in osvoboditve Slovenije pred rdečo boleznijo!

Zorc Jože, Jesenice

Spoštovani g. Predsednik vlade Janez Janša!

 Ste Eden svetilnikov sprememb v Sloveniji in želimo, da še dolgo svetite v našem upanju v boljšo prihodnost.

Janko Perčič Štore!

JURIJEV BUNKER

... MATI DOMOVINA JE SAMO ENA, SINOV IN OČETOV PA VELIKO ...

© Franco Juri