Max Modic

 |  Družba  |  Upor

2. vseslovenski virtualni ljudski protest

»Ne čakaj pomladi, pomlad je že tu«

Protestirajte ob vsakem času!

Protestirajte ob vsakem času!

Lahko se zgodi, da na kulturni praznik 8. februarja zaradi tega ali onega razloga ne boste mogli v prestolnico, da bi skupaj z desettisoči protestnikov izrazili nezadovoljstvo nad stanjem v slovenski politiki, ki državo peha na rob socialne katastrofe. Nič hudega, protestirajte kar zdaj. Od od danes naprej namreč na socialnem omrežju Facebook poteka 2. vseslovenski virtualni ljudski protest.

»Vsi, ki se drugače ne morete udejstvovati pri (po mnenju državnih represivnih organov) nelegalnih oblikah protesiranja, lahko tukaj na izviren način izrazite svoj protest proti aktualnim političnim samodržcem in klientELITAM,« pravijo na svoji spletni strani organizatorji drugega virtualnega protesta, ki poteka pod geslom 'Ne čakaj pomladi, pomlad je že tu'. »Bodite kritični, iskreni, brez dlake na jeziku in predvsem uporniški ...« še sporočajo in dodajajo, da se s potrditvijo dogodka udeležujete protesta. »Naj bodo vaši komentarji vaši transparenti!«

Skratka, pišite, komentirajte, lepite na ta zid, vse kar se vem zdi pomembno, spregledano, zanemarjeno, krivično ... in predvsem kreativno, tvorno protestirajte ob vsakem času.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.