Boštjan Napotnik

7. 2. 2013  |  Mladina 6  |  Konzum

Resničnost v resnici

Gostilna Pri šefu, Medvode

 • ocena: 3 / 5

Goveji rock’n’roll(ček)

Goveji rock’n’roll(ček)

Gostilna Pri šefu
Verje 9, Medvode
Tel.: 01 362 12 20
www.gostilnaprisefu.si
Po desettedenskem 24-urnem delovniku zdaj resničnostni kuharji strežejo od srede do petka od 16. do 22. ure, ob sobotah in nedeljah pa od 13. do 20.

Fino:
ajdov sladoled
šefov dunajc

Ne tako fino:
krčenje porcij
(ne)izbira predjedi
površna izvedba

Za trio predjed-glavna-sladica boste na račun Pop TV, d. o. o., odšteli zelo zmernih 20 evrov.

Slaba dva meseca po odklopu resničnostnih kamer se je zdelo, da je pravi čas, da Konzumov udarni odred za reality check opravi nadzor bivšega medvoškega TV-studia. Da smo na pravem mestu, nam je bilo jasno takoj, ko smo nasproti dogajalnega prostora opazili s kleno slovensko desnico izpisan statement »Privat parking že od leta 1979«, s katerim je sosedski avtor verjetno hotel pridobiti rešpekt številnih prosta parkirna mesta iščočih obiskovalcev najpop oštarije tu naokrog. Kaj hitro so nam tudi dali vedeti, kateri liki iz oddaje nam bodo kuhali, tako kot vse goste nas je čakal še klepet z – ljudomilosti in neponarejene karizme ima res v izobilju – zmagovalnim Andrejem, nato pa smo s kratkega (pri predjedeh z le petimi postavkami precej prekratkega) jedilnega lista izbrali svoje as-seen-on-TV krožnike.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €