|  Mladina 31  |  Politika

»Imamo šoferko, ki nima izpita«

Govor Janeza Janše na srečanju mestnih in občinski odborov SDS 27. julija v Bovcu

Med govorom v Bovcu

Med govorom v Bovcu
© Maj Pavček

Spoštovani prijatelji, dragi članice in člani SDS, gornice in gorniki, danes smo se ponovno zbrali ob bistri smaragdni Soči. Ko smo začeli z našim taborom, se nas je pred 19 leti najprej zbralo nekaj deset bolj entuziastičnih ljubiteljev gora znotraj SDS, in tisti začetki so bili prav takšni improvizatorski in hkrati romantični. Potem pa je to naše obrobno srečanje spontano, ne da bi kdo to kakorkoli načrtoval, preraslo v množična srečanja vsako leto ob koncu julija v Lepeni, vendar pa je ta ozka gorska dolina postala premajhna za vse, ki se želijo sredi poletja srečati s prijatelji, podeliti izkušnje iz prve polovice leta in mogoče načrtovati kaj skupaj s prijatelji iz drugih odborov SDS tudi za prihodnjo jesen.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.