Saša Eržen

4. 10. 2013  |  Mladina 40  |  Kultura  |  Hudo

Pomlajevalni bodi

Tkanina proti zobu časa

© www.lisca.com

Obleka naredi človeka, žensko pa lahko celo pomladi. Za bejbe, ki bi rade ostale mlade še kakšno leto ali desetletje več, so pri Lisci sešili bodi B-Young, ki obljublja mladostni videz kože ne glede na leta.

Izdelan je iz poliamida in elastana, a tkanino v čudodelno spreminjajo mikroinkapsulirana vlakna, ki imajo antioksidativni učinek in so obogatena z vitaminom E ter aloe vero.

Prvi zavira staranje kože in gladi gube, druga pa kožo vlaži, naredi mehkejšo in bolj gladko. Bodi ima dolge rokave in visok puli ovratnik, tako po eni strani kožo skrije pred pogledi, po drugi pa tudi pred UV-žarki, zaradi katerih se koža stara hitreje. Za navzven opazne rezultate je treba bodi baje nositi vsaj dva tedna, osem ur na dan. Obleka, ki je v službi mladosti, je za zdaj na voljo le v peščeni in črni različici, v njej pa se bodo lahko pomlajevale dame vseh velikosti. No, ker nič ni večno, se po kakih stotih pranjih tudi pomlajevalni bodi postara in si je treba omisliti novega.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.