Vlado Miheljak

Vlado Miheljak

 |  Mladina 49  |  Dva leva

KRJAVELJJ

(na pol bi ga presekal – Klemenčiča)

Kakšen paradoks! V sredo je naslovnici Dela Goran Klemenčič portretiran kot junak, na naslovnici Dnevnika pa kot bedak. Namreč, prvo ga je nominiralo med deset kandidatov za osebnost leta, z obrazložitvijo, da je »predsednik Komisije za preprečevanje korupcije Goran Klemenčič državni funkcionar, ki svoje poslanstvo jemlje resno. Letos je s sodelavci objavil poročilo o premoženjskem stanju predsednikov parlamentarnih strank, iz katerega je bilo razvidno, da dva takrat najmočnejša politika v državi ne moreta zadovoljivo pojasniti izvora osebnega premoženja«.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

Pisma bralcev

  • Suzana Rankov, odgovorna urednica Dnevnika

    »Korupcija je stanje duha.«

    V članku z naslovom „Korupcija je stanje duha“, ki je bil v Mladini objavljen 06. decembra 2013, se je g. Goran Klemenčič, predsednik Komisije za preprečevanje korupcije v odstopu, obregnil ob časopis Dnevnik in neimenovanega urednika ali urednico, ki da naj bi želel z njim trgovati z informacijami v zameno za drugačno pisanje o komisiji. Več