Reševanje vojaka Bergdahla

Zakaj so ameriški republikanci Janševe gore listi

Bowe Bergdahl je bil ujet junija 2009, pravi, da so ga talibani v ujetništvu mučili in da je bil zaprt v kovinski kletki.

Bowe Bergdahl je bil ujet junija 2009, pravi, da so ga talibani v ujetništvu mučili in da je bil zaprt v kovinski kletki.

Kaj je značilno za Janševo SDS? Da spleta teorije zarote, da manipulira s preteklostjo, da povsod vidi komuniste, da svojo kaprico vedno napihne v najpomembnejši politični dogodek, da skuša na vsak način dobiti že davno izgubljeno vojno, da ponuja sprevrženo predstavo o domoljubju in da ima zelo slab spomin. In kaj je značilno za ameriške republikance? Isto! Ameriški republikanci zgolj imitirajo Janševo SDS. Kar se je lepo videlo ob nedavni Obamovi zamenjavi ameriškega vojaka Bowa Bergdahla za pet talibanov iz Guantanama.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.