Saša Eržen

26. 9. 2014  |  Mladina 39  |  Kultura  |  Hudo

F*k cunca

Tosamina vroča krpica

© Arhiv Mladine

V vodilni slovenski tovarni sanitetnega materiala so končno ugotovili, da seks prodaja. Za to so potrebovali malo manj kot eno stoletje.

Začeli so z vato in obvezami, nadaljevali s plenicami, vložki in tamponi – slednjih naredijo 700 milijonov na leto in so njihovi izvozni paradni konji – ter končno prišli do krpic, imenovanih f*k cunce, s katerimi lahko »nežno obrišete ljubezenske sokove s sebe in vašega partnerja«. Kljub navidezni nekonvencionalnosti izdelka dajo med vrsticami vedeti, da je krpica namenjena gospodinjskemu opravilu, ki ostaja tradicionalno žensko. A drage dame, postkoitalno čiščenje še nikoli ni bilo lažje in bolj veselo. F*k cunca, ki vam jo ponujajo kot izdelek leta, je izdelana iz bombaža in je pralna. Za šaljivo darilo, s katerim boste pred celo pisarno v zadrego spravili sodelavca ali celo šefa, pa predlagajo komplet Dejmedol; ta poleg »diskretnega namiga na intimne urice v dvoje« in treh viled za intimno nego vsebuje še dišečo svečko, ki se raztopi ter preobrazi v masažno olje.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.